Marieke van der Staak - Directeur

mariekeNa tien jaar met veel plezier gewerkt te hebben bij dit bedrijf, mag ik mijzelf sinds 2014 met trots directeur van J & C Advies noemen. Ik ben opgegroeid in een echt ondernemersnest en mijn affiniteit met ondernemerschap is met de paplepel ingegoten. Het managen van de starterstrajecten en het uitdenken van ondernemingsplannen vereist een scherpe zakelijke analyse, maar is daarnaast ook in grote mate mensenwerk. Dát vind ik zo mooi aan dit bedrijf.

 

Naast het managen van J & C Advies, ben ik binnen het bedrijf het eerste aanspreekpunt voor zowel opdrachtgevers als cliënten en begeleid en adviseer ik cliënten op individuele basis bij het opstellen van hun ondernemingsplan. Daarnaast ben ik opgeleid communicatiespecialist en ik richt mij tijdens de begeleiding dus met name op de communicatieve en marketing kant van het ondernemerschap.

 

In bedrijfsadvies maken zachte heelmeesters stinkende wonden. Ondernemerschap is keihard werken en om je daar de beste voorbereiding op te geven is onze werkwijze eerlijk, open en kritisch. Een goede ondernemer weet wie hij is en weet waar zijn valkuilen en krachten zitten. Vanuit J & C Advies heb ik de mogelijkheid om samen met een team van gedreven ondernemers jou te helpen bij het uitdenken en verwezenlijken van je droom. In mijn optiek is dit het mooiste en meest belonende werk wat er bestaat.

Bob Mientjes – Senior Bedrijfsadviseur

bobBij J & C Advies houd ik mij vooral bezig met het opleiden van startende ondernemers. Ik geef diverse workshops en lessen in het schrijven van een ondernemingsplan. Daarnaast begeleid ik ondernemers ook na de start van hun bedrijf.

 

Naast mijn werkzaamheden bij J & C Advies heb ik een eigen praktijk in bedrijfsadministraties en fiscaal advies. Ik ben al ruim 25 jaar ondernemer en vind het erg leuk om mijn kennis en ervaring te delen met de starters die door verschillende gemeenten aan de zorgen van J & C Advies worden toevertrouwd.

 

Omdat wij met een klein team werken, krijgt iedere starter bij ons de volle aandacht tijdens de verschillende opleidingstrajecten die worden aangeboden. Dit vergroot de slagingskans van de ondernemers die na het doorlopen van onze trajecten een bedrijf kunnen starten aanzienlijk.

Tom de Weerdt – Senior Bedrijfsadviseur

tomSinds begin 2014 begeleid ik ondernemers in spé bij J & C Advies. Als ondernemer heb ik een behoorlijk gevarieerde mix van ervaringen, waardoor ik regelmatig vanuit verschillende invalshoeken probeer te kijken naar ondernemingen.

 

Enerzijds ben ik sinds 2004 als ondernemer actief in het parachutespringen. Ik maak tandemsprongen met mensen en maak video-opnames van andere springers. Daarnaast ben ik in de afgelopen jaren werkzaam geweest in de kredietverstrekking aan ondernemers. Dit heeft me de mogelijkheid gegeven om heel succesvolle, maar ook heel onsuccesvolle ondernemers van dichtbij te kunnen meemaken.

 

Ik vind het fantastisch om mensen te helpen die de hun geboden kans bij J & C Advies met beide handen willen pakken. Wanneer jij laat zien 200% te geven, doe ik dat ook!

John Bosboom - Bedrijfsadviseur

johnIk ben sinds 2015 werkzaam bij J & C Advies. Ik ben werkzaam als coach en help startende ondernemers 1 op 1 met het opbouwen van hun bedrijfsplan.

 

Ik kom zelf uit een ondernemersgezin, ben al ruim tien jaar ondernemer en heb hiermee veel ervaring opgebouwd. Ervaring van het starten van een onderneming tot aan het eindigen hiervan. Als eigenaar van een groot grafisch bedrijf heb ik met veel mensen samengewerkt, mensen opgeleid en geholpen in het arbeidsproces.

 

Ik ben een persoon die graag met andere mensen werkt en haal er veel energie uit om mijn kennis met anderen te delen. Ik ben een manager met een goede helikopterview, weet mensen te enthousiasmeren, te overtuigen en te motiveren om te presteren.

 

Als coach help ik je met het opmaken, uitdenken en ontwikkelen van je ondernemingsplan. Samen zorgen we voor een positieve start van je bedrijf en ook na de start help ik je graag met het ondernemen.

Bas Lokerse – Bedrijfsadviseur

basIk ben sinds 2014 als coach werkzaam bij J & C Advies. Ik richt mij binnen ons traject met name op het ontwikkelen van de soft skills die nodig zijn voor goed ondernemerschap. Kwaliteiten als persoonlijk presentatie, klantgerichtheid, communicatieve vaardigheden en pitchen zijn aspecten die je met mij ontwikkelt.

 

Ik werk al jaren met veel plezier als facilitair huisvestingscoördinator bij een bank, maar ik merkte een aantal jaar geleden dat het ondernemerschap mij erg prikkelt. Twee jaar geleden heb ik de sprong gewaagd om naast mijn baan als zelfstandig coach aan de slag te gaan. Nu ik zelf startend ondernemer ben, zie ik hoe spannend dit kan zijn.

 

Door met startende ondernemers te werken, leer ik dagelijks nieuwe dingen en raak ik elke keer weer opnieuw geïnspireerd.

 

Mijn filosofie over coachen en training geven is dat iedereen zijn eigen proces doorgaat. Ik ben daarin slechts de gereedschapskist die de verschillende materialen ter beschikking stelt en aanreikt. Hierin ondersteun ik om tot een sterk bouwwerk te komen. Ik leer je graag hoe je met je klanten kan omgaan, hoe je het beste uit de verf komt en hoe je jouw bedrijf tot een groot succes kan maken.